torsdag 4. juni 2009

Triumf ferd i Norhordaland

Samling i Arna
Den aller første Triumph Run ble en stor suksess. En etter en rullet Triumph'ene inn på bensinstasjonen ved Øyrane Torg i Arna. 14 sykler ble det til slutt, langt over forventningene vi hadde på forhånd. Blant syklene var det også bra variasjon blant både typer og årsmodeller. Eldste sykkel var en en Bonneville fra 1973, mens en Bonneville T100 fra 2008 var den yngste denne ganen. Svært gledelig var det også å se så mange nye Triumph fjes.

Turen denne gangen gikk til Norhordaland med Vidar Hundvin som en dyktig los. Etter vi var kommet over Norhordalandsbroen og endelig var Ståle Høylandskjær på sin '87 Bonnevillekvitt bilkøen tok han oss med innover langs Osterfjorden. Herlige bil løse veier. Etter en stund kom vi til ett skilt som stod Myking og der tok vi av. Om vi noen gang kom til Myking, det aner jeg ingen ting om. Her var det imidlertid flotte MC veier, med svinger og bakker og alt som hører til. Det var en del vei kryss der en måtte vite hvor en skulle, så uten kjentmann først i feltet hadde det nok blitt vanskelig å gjennomføre denne turen. Til slutt endte turen på Lindås Brygge hvor det var mulig for folk å få seg en kopp kaffe og noe å spise.
Praten gikk livlig i Arna - tydelig at folk likte å se så mange Triumpher samlet
Vi ble sittende her en stund for å prate og kikke på hverandres sykler. Alle var veldig positive og det var en god stemning. At det ikke blir den siste Triunph Run er også sikkert. Siden vi har treff i Eidfjord allerede om to uker, ble vi ening om at vi satser på å arrangere Triumph Run den første torsdagen i hver måned fremover. Møtested og tidspunkt vil bli annonsert her på bloggen.

Hjemturen ble valgfri der noen etterhvert fikk det litt travelt og valgte den korteste veien inn til byen igjen. Andre igjen hadde litt bedre tid og kjørte i samlet flokk rundt Radøy. En fin motorsykkel tur i lav kveldsol.
Ny og gammel Bonneville
Vel hjemme i garasjen stod det nye 23 mil på telleren etter nok en fin motorsykkel tur. Takk alle sammen som var med på å gjøre dette til en så fin opplevelse. Da sees vi enten i Eidfjord eller torsdag 2. juli.
Triump, Triumph, Triumph - branding på sitt beste
Denne Speed Triple'en vakte berettiget oppsikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar