fredag 14. desember 2012

Christmas Party i London


Julepaty hos Jack Lilleys, en av Londons største Triumph forhandlere, ble en meget positiv opplevelse. Med egen grilling, bar, Dj, moteshow, veldedighets aksjon og avduking av nye sykler var rammen i hvert fall til stede.



Da vi, elleve stykker fra triumphivest, kom til butikken litt før klokken seks torsdag ettermiddag var det fortsatt litt over en time til den offsielle åpningen skulle skje. Det var ikke så mange folk der da vi kom, men en hel gris ble proffesjonelt snurret over grillen. Juletreet var nypyntet med blå blinkene lys, julekuler og årets slager på jultrepynt siden - Triumph nøkkelringer. Utfra høytalerne strømmet det flott musikk og om ikke stemningen var elektrisk når vi kom, var vi i hvert fall kommet godt inn i varmen.

Det normalt så velfylte lokalet var ryddet og kun noen få sykler hadde fått plass denne kvelden. Litt synd, men kanskje ikke så rart, når det var ventet at ett par tre hundre ville ta turen innom i løpet av kvelden.
Avduking

sjefen sjøl - Dave Lilley
Julepynt tips!
Etter hvert så kom det mer og mer folk og når det var klart for åpning og avduking av en splitter ny kaki grønn Explorer XC var det masse folk og en meget hyggelig stemning i butikken. En stund etter avdukingen, som forøvrig også inneholdt en Grønn Street Triple R og en Daytona 675 R, var det klar for motevisning. Her var det betjeningen som måtte til pers og måtte ut på den røde løperen som var lagt ut i butikken. Først ute var sjefen sjøl, Dave, som kom i Triumphs nye regn overtrekksdress i refleksgul utførsel. litt mer øyenfallene enn dagens svarte dress. Der etter fulgte den ene etter den andre med masse flotte ting. Da de kom med en stilig, litt lang retro jakke, gikk Mathon rett i kjøpe modus. Denne jakken likte han og ville ha. Da han etterpå snakket med Dave om jakken gikk det litt opp for oss at dette er en butikk som jobber tett mot Triumph. Klærne som var blitt vist på moteshowet var nemmlig 2013 modeller og ville ikke være tilgjengelig i butikken før i Mars!

Matrin og Henning - lykkelig i Triumph land
I en auksjon som tok inn over 25000, var det bare Henning som prøvde seg litt. Triumph klokken han bød på var imidlertid populær og gikk til slutt for mer enn ordinær utsalgspris! Det hele ble avsluttet med loddtrekninger på noen billetter som vi fikk da vi kjøpte øl. På tross for mange lodd ble det ingen gevinst her heller.

Til tross for dårlig uttelling på auksjon og lotteri ble dette en kjempe flott kveld med masse flotte intrykk. Det er ikke utenkelilg at dette er noe vi kan gjenta. Ja, for det er vel å håpe på for mye at vi vil få en forhandler med samme engasjementet hjemme i Bergen.........
Stilig jakke, men ikke til salgs før i mars....


5 kommentarer:

  1. Meget hyggelig lesning.....!

    Jon8

    SvarSlett
  2. Dette var en flott tur og flott opplegg. Kjekt reisefølge, god mat og drikke. Og ikke minst gode kommentarer og tidsskjema som aldri holdt. Avslappende herlig. Takk for turen.

    Hilsen Henning

    SvarSlett
  3. Helt faaaabelaktig!Opplevelsene,deltakerne,kommentarene, pubene og ølet...helt kanon alt sammen.Hotellet helt ok og til og med været var bra. Blir neppe vanskelig å samle denne gjengen til englandstur igjen. Kanskje på mc neste gang? Takk til alle som var med og gjorde dette til en så flott opplevelse!

    Ole

    SvarSlett
  4. Takker for turen, helt topp alt sammen. Herlig å være i London uten å få med seg en musical. La menn være menn.......

    SvarSlett