tirsdag 30. april 2013

Street Triple 34hk ønskes VELDIG


HJELP! leter etter en Triumph Street Triple med 34hk eller en som er mulig å kjøre med A2 førerkort. Men det viser seg at disse er nesten umulig å få tak i og svært sjeldne... Og ettersom de nye reglene ble tatt i bruk er det ikke lenger lov å regge disse ned =( Hvis noen har en Street Triple til meg som oppfyller kravene, send mail til peder-12@live.com

Mvh Peder Winge 


Street Triple - i flg Motorrad en av de aller beste motorsyklene som er laget
For de som ikke har satt seg inn i de nye førekortreglene tar vi en kort oppklaring her. I en god del år har ungdommen som tar lappen når de er 18 år, måtte kjøre en såkalt mellomklasse sykkel med maks 34hk. Fra og med i år er dette endret til 50hk. En fornuftig økning spør du meg. Vår erfaring med vår mellomklasse Street Triple er at du med 34 hk har lite å gå på ved f.eks forbi kjøring. 
Tiger 800 kan være ett alternativ. Samme herlige motorkarakter og brukende til alt.
Men, sier du kanskje, 50 hk er jo mer enn 34hk, hva er da problemet? Problemet er at i de nye forskriftene kun er mulig å halvere effekten. Street Triple som i utg.pkt har 106 hk kan med andre ord ikke benyttes lengre. Med mindre den allerede er klasset ned da..Derfor dette ropet om hjelp fra Peder Winge.

Så om det er noen som vet om noen som kanskje vet......

Se NMCU hjelper deg for mer info.


Om det er ett litt mer sportslig preg man vil ha, er Thruxton kanskje ett alternativ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar