tirsdag 5. juli 2016

Langhelg i London

8. desember er det klart for Christmas party hos Jack Lilley i London.


Det kan kanskje virke litt rart å invitere til Christmas Party i London i desember når vi er i juli og folk flest er i sommerferiemodus, men det kan fort lønne seg å være tidlig ute. 

Det har seg nemlig sånn at vi har en stående invitasjon om å delta på denne artige festen, slik vi også gjorde både i 2014 og i 2012. Partyet finner sted torsdag 8. desember, men allerede nå kan det være lurt å sikre seg flybilletter. I hvertfall om man er opptatt av pris. Flybilletter fikser man altså selv og vi antar flertallet av deltakerne her fra vest vil gå for British Airways med avgang fra Flesland torsdag 8. des. kl. 15.00. Retur en gang i løpet av søndagen.
Ingen tvil om at disse karene trivdes på Christmas party.

Det er bestilt hotellrom i City: 10 dobbeltrom og 5 enkeltrom, så også ut i fra plasshensyn kan det være lurt å bestemme seg fort. Når det er fullt, så er det fullt!
Kort om turen: Som nevnt har vi i TiV vært med på dette før, og tror vi trygt kan slå fast at det har vært suksess begge ganger.
Vi ser for oss at de som kommer over torsdag ettermiddag samles på en pub i Ashford, før vi drar sammen til Chistmas partyet og får satt fra oss bagasjen. Etter festen drar vi så videre til hotellet i City.
Også denne gangen kommer vi til å sørge for et relativt tett program både fredag og lørdag. For dem som liker å rusle litt på egenhånd eller har med seg partner og vil ha litt tid for seg selv, så er det selvfølgelig rikelig anledning til det. Vi håper likevel å samle deltakerne til en felles middag enten fredag eller lørdag.
Det øvrige programmet er ennå ikke spikret, men det er nok fare for at det vil være mc-relatert. På et gitt tidspunkt må vi ha en bindende påmelding med påfølgende innbetaling for hotellopphold. Dette fordi det er bestilt hotellrom for en gruppe og det må betales samlet god tid i forveien. Med dagens valutakurs vil det si ca. 1200,- NOK pr. natt. Altså totalt 3600,- pr. rom for 3 netter. I tillegg må det påregnes litt transportutgifter til de forskjellige arrangementene.
Var vel en viss trivsel å spore hos Jens'n også...
Påmelding gjøres her på bloggen, eventuelt på Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/Triumph-i-Vest-282651285274388/

Vel, nå er du invitert. Da gjenstår det vel bare å bestemme seg?



Om du lurer på hvordan det foregikk sist, så kan du lese om det her: http://triumphivest.blogspot.no/2014/12/fabrikkbesk-og-juleparty.html

og her: http://triumphivest.blogspot.no/2014/12/london-dag-to-tre-og-fire.html

1 kommentar:

  1. Eg tør ikkje anna enn å melde på meg og frk.Fryd, altså to (2) stk

    SvarSlett